Kunstnergruppen Kontekst

Fernisering 16. oktober 2021 kl. 13

Altings forbundethed

Alting hænger sammen. Kroppen og sindet. Naturen og mennesket. Kærligheden og jalousien. Det største og det mindste. Det er udstillingens tema.

Kontekst hedder gruppen af kunstnere der fra 16. okt og frem til 14. Nov.  viser sine værker på ÆGLAGERET. De står på gulvet, de hænger på væggene, blandet godt og grundigt mellem hinanden. Noget er genkendeligt, andet ganske ejendommeligt og ikke let at identificere. Kontekst er stilhed og råberi, flothed og noget der ligner grimt. Der fortælles om tiden, der provokeres og der rejser sig en modstand mod melankolien og opgivelsen.

Kontekst er Bjørn Kromann-Andersen, Michael Bredtved, Tetsuko Matsuzuka Jensen, Per Kjærsgaard Jensen, Lisbeth Thingholm og Marianne Thingholm.