Emil Nolde – maleren der trådte ved siden af

Foredrag med Hans Chr. Davidsen i Æglageret, torsdag d. 9. marts 2023 kl. 19 – 21

Glæd dig til en spændende aften, hvor forfatteren Hans Chr. Davidsen besøger Æglageret – Holbæk Kunstforening og fortæller om maleren Emil Nolde og Noldes kunst.

Hvad skal vi stille op med Nolde kunst med den viden, vi har i dag? Kan vi overhovedet nyde Noldes kunst, når vi ved, at han var medlem af nazistpartiet? Svaret »nej« er lige så rigtigt som svaret »ja«. Hans Chr. Davidsen tager udgangspunkt i den viden, vi har i dag om Noldes problematiske forhold til nazismen, forhold som Hans Chr. Davidsen afdækkede i Information i 2001, og som dannede baggrund for hans anmelderroste biografi, “Emil Nolde – maleren der trådte ved siden af”

Arrangeret af Æglageret – Holbæk Kunstforening, Holbæk Art og Holbæk Bibliotekerne

Billetpris kr. 50,-

https://www.place2book.com/da/sw2/sales/etq45a2u14