Unge og familieevent i Kunstlaboratoriet  

Indvielse lørdag den 15. oktober kl. 12 – 17 

Holbæk Kulturskoles billedskole folder kunsten ud i efterårsferien med masser af seje, sjove og spændende kunstaktiviteter for alle aldre, når vi lørdag den 15. oktober indvier vores nye værkstedsrum “Kunstlaboratoriet” på Æglageret. 

Kom og vær med til at skabe et kæmpemæssigt graffiti og streetart kunstværk, byg fantasifulde rumraketter, form månecollager af sølv og lav din egen tegne- eller stopmotionfilm. Til selve åbningen får vi hjælp af et ungt talent, Sebastian Munck Rasmussen fra Talent Holbæk, som vil hjælpe til med graffiti og streetart workshoppen. Mød samtidigt flere af billedskolens dygtige undervisere indenfor kunst, film og animation og hør om vores mange spændende holdtilbud. 

Om Kunstlaboratoriet 

Kunstlaboratoriets aktiviteter tager afsæt i kunsten, både de skiftende kunstudstillinger på Æglageret samt byens kunst, hvor aktiviteterne lørdag den 15. oktober har hentet inspiration fra Holbæk Art, værkerne “Gør det venligst” af Kaspar Bonnén og “As a knuckle and terribly upset” af Marie Kølbæk Iversen.  

Weekendværksteder for familier  

Den sidste lørdag i hver måned kl. 11 – 15 vil der være spændende værkstedsaktiviteter for familier i Kunstlaboratoriet. Bliv klogere på kunsten og tilbring nogle hyggelige timer i værkstedet sammen med søskende, forældre, bedsteforældre og tag gerne dine venner med. 

Værkstedsbillet af 20 kr. købes ved indgangen til Kunstlaboratoriet med MobilePay.  

Ungeevents og ferieaktiviteter  

I Kunstlaboratoriet inviterer vi løbende til sjove ungeevents og ferieaktiviteter, som annonceres via Holbæk Kulturskoles Billedskoles Facebookside: https://www.facebook.com/Billedskolen-Holb%C3%A6k-Kulturskole-1469370853368484/ . Man kan også læse om alle de sjove begivenheder i Æglagerets kalender: https://aeglageret.dk/

Samarbejde om kunsten 

Kunstlaboratoriet samarbejder med Kunst og Kulturhus Æglageret, og det vil være muligt for skoleklasser at kombinere et besøg i husets udstillinger med et værkstedsbesøg i Kunstlaboratoriet efter aftale med Æglageret. Lørdag den 15. Oktober holder kunstforeningen fernisering på en ny udstilling med kunstnerne Beate Andersen og Simon Aaen kl. 13 – 15 samme dag. Indvielsen af Kunstlaboratoriet kan dermed kombineres med besøg i kunstudstillingen. 

Tid: Lørdag den 15. oktober kl. 12 – 17  

Sted: Kunstlaboratoriet, Kunst og Kulturhus Æglageret,  

Lindevej 6, 4300 Holbæk