Kunstlaboratoriet

Det for børn!

Kunstlaboratoriet, er et samarbejde mellem Holbæk Kommunes Kulturskoles Billedskole og Kunst- og Kulturhus Æglageret. I Kunstlaboratoriet arbejdes der eksperimenterende med udgangspunkt i kunsten, enten kunsten der lige nu udstilles i huset eller kunsten i det offentlige rum. Som gæst har du mulighed for at afprøve kunstens forskellige metoder og teknikker og på den måde få et større indblik i hvordan man skaber kunst.

Familieværksted 

Hver den sidste lørdag i måneden kl. 11 – 15 afholdes et inspirerende Familieværksted, her kan du komme og deltage i forskellige spændende aktiviteter og kunstpraksisser.  Aktiviteterne skifter 4 – 6 gange om året, så der er altid nyt at afprøve og opleve. Laboratoriets undervisere er alle uddannede kunstnere og arbejder på billedskolen, nogle med film og animation, andre med billedkunst. 

Det koster 20,- kr. at deltage i familieværkstedet, som betales via mobilepay ved fremmødet i Kunstlaboratoriet. 

På egen hånd 

Er I en gruppe børn eller unge, kan jeres voksne ledsager/ lærer på forhånd aftale med Æglageret, at I på egen hånd må benytte Kunstlaboratoriet. hvor I har mulighed for at sidde og arbejde med en fastlagt aktivitet ved bordene, aktiviteten har vi forberedt til dig.  

Kontakt Æglageret på forhånd og lav en aftale. Det er en betingelse at der er en voksen med, da værkstedet er ubemandet i hverdagene.Vi håber at du vil hjælpe til med at holde Kunstlaboratoriet i orden ved at rydde pænt op efter dig.

Kontakt

Har du lyst til at høre mere om de kunstneriske aktiviteter, så kom forbi den sidste lørdag i måneden på Æglageret, eller ring til Kunstlaboratoriets koordinator Birgitte Kjøller Holbæk Kulturskole: tlf.: 7236 4825

. Email: [email protected] eller [email protected] 

Læs om Billedskolen på Holbæk Kulturskole her: https://xn--holbkkulturskole-xob.dk/find-dit-hold/billedkunst/