WORKSHOP BAND 10/12

Workshop Band spiller i Æglageret søndag den 10. december 2023 kl. 15.

Den 14. november 1986 fejrede Workshop Band deres 20 års jubilæum i Æglageret, der dengang var et af byens absolutte jazztempler.

Det var dengang jazzen havde et solidt tag i jazzbyen Holbæk. Publikum valfartede til jazzkoncerter og Æglageret lagde ofte hus til forrygende jazzkoncerter hvor huset var ved at gå op i fugerne grundet høj stemning og heftig aktivitet på dansegulvet. Holbæk Kunstforening, der arrangerer koncerten, havde ofte Workshop Band på plakaten og hver gang var der fuldt hus.

Siden er der blevet lidt mere stille omkring den traditionelle jazz. Det bliver der rådet bod på søndag den 10. december 2023 kl. 15, hvor Workshop Band vender tilbage for at give koncert i Æglageret.

Besætningen (Røde) Erling Jensen (as, ts, vo) Frank Louis (el-b, vo) Leif Johansson (dm) Per Jensen (cl) Jørgen Holmgaard (p) Niels Mansa (co, vo) er garanter for god underholdning.

Billetter til koncerten sælges i Æglagerets butik.

Medlemmer af Holbæk Kunstforening billetpris kr. 125,- Øvrige billetter kr. 160,-