Holbæk Art præsenterer fire nye kunstnere

Der er travlhed bag kulisserne i Holbæk Art, som nu har fundet de 4 vægge, der skal indgå i 5. edition 2022. Gavlene findes på særligt udvalgte steder i byen og spiller sammen med de øvrige værker og byens arkitektoniske udtryk.

Et værk placeres på en gavl i Kirkestræde, ikke langt fra Emily Gernilds eksisterende værk, et andet og stort værk kommer ned til havnen og placeres på bagsiden af det tidligere træskibsværft på en stor tom murstensvæg. I Nygade skal man mere gå på opdagelse for at finde det tredje værk, der vil blive udført i baggården ved nr 6. Endelig vil man i fremtiden kunne finde et værk på Holbæk Station eller snarere busstation, hvor der for enden af venteperronen kommer et værk, der dækker et helt hjørne af murstensvæggen.

Kurator Mette Kjærgaard Præst har nu valgt de 4 kunstnere og de første skitser er godkendt.

Navnene på kunsterne i Holbæk Art 2022 er:

Suzanne Treister – A Kirkestræde
suzannetreister.net

Marie Kølbæk Iversen – B Baggård til Nygade – bag Optikeren ved Spilleland
mariekoelbaek.com

Linda Lamignan – C Holbæk Station
lindalamignan.com

Patricia Dominguez – D Havnevej 7
patriciadominguez.cl

Kunstnerne har alle arbejdet med temaet ”rejsen” og repræsenterer både dansk og international samtidskunst på højt niveau. I den kommende tid vil Holbæk Art fortælle mere om kunstnerne og deres hidtidige virke i vores nyhedsbrevet og på Facebook og Instagram.